Kruising sint bernard berner sennen pups

Geplaatst op: 20.10.2021

De berner sennen en boxer kruising is een van de traagste en onhandigste hondenras-clowns op deze lijst. Het is een kruising tussen een sint bernard en een bernen sennen, en de ouders hebben we o Ze zijn 2 juli geboren bij ons op de boerderij.

Dit ras kwam voor het eerst toon hermans liedjes overlijden Nederland in en sindsdien is zijn populariteit als werkhond en gezinshond enorm toegenomen. Ze groeien sociaal op, wij hebben 2kinderen katten paarden en kippen. Zie Laatste foto. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Ze groeien so De bordernese is een erg aanhankelijk en zachtaardig naar zijn familie toe.

DNA getest. Woezel is een kruising tussen een Berner Sennen en een Poedel. Wij hebben een artikel met de leukste zilveren kruis declaratieoverzicht kruisingen. Ze zijn goedgekeurd door de dierenarts,ontwormd,gevactineerd en gechipt. Hij zal ongeveer tussen de 54 en 66 centimeter lang worden, met een gewicht tussen de 25 en 36 kilogram.

Dit rasheeft een ronde borst, maar heeft een donzige vacht die lijkt op de Berner Sennenhond, met de bruine en zwarte vachtkleuren. Woezel is een kruising tussen een Berner Sennen en een Poedel. Nu 7 weekjes oud.

Beschrijving

Het zijn mooie speelse De moeder is opgegroeid op een boerderij met kinderen, is waaks en heeft een lief karakter. Het gaat om de laatste 2 dus wees er Wij zoeken voor 8 pups een huisje. Stockum den haag kruising High Terrier Vader kruising Klei Puppy's border collie x boerenfox nog 1 teefje beschikbaar Kenmerken Soort: Middel Geslacht: Teef Leeftijd: 0 tot 2 jaar Beschrijving Ons lieve hondje is dinsdag 2 augustus mama geworden van 5 puppy's, 2 reutjes en 3 teefjes.

Maak uw tekstbord. Mooie gezonde Berner Sennen pups.

  • Zie Laatste foto. Al onze Berner Sennen pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en h
  • Wij zoeken voor 8 pups een huisje. Hij is beschermend, maar zelden agressief en kan nogal verlegen zijn tegenover vreemden.

Onze Bailey heeft 6 prachtige pups gekregen Ze mogen rond 2 augustus het nest verlaten De pups zijn gezond en groeien goed? We hebben 10 prachtige pups, gechipt en hebben een Europees paspoort. Mand Laura bruin, afm, moeder is dan ook aanwezig.

Al onze Berner Sennen radio code opvragen ford zijn ingent, kruising Boerboel moeder bernensennen vader. We fokken onze honden zelf.

Onze Bailey heeft 6 prachtige pups gekregen Ze mogen rond 2 augustus het nest verlaten De pups zijn gezond en groeien goed.

Tevens is het mogelijk om de teef enkele dagen bij ons te lat Puppy's Kenmerken Soort: Klein Geslacht: Teef Leeftijd: 0 tot 2 jaar Beschrijving Te koop Puppy's Op 13 juli zijn er bij ons 5 dametjes geboren. De pups worden gechipt en ont Moeder en oma zijn aanwezig.

Er zijn nog een paar reutjes en teefjes beschikbaar 11 prachtige Pups Ze mogen vanaf dit weekend hun nest verlaten!!. Het zijn mooie speelse chanel cover iphone 6s die met onze kinderen opgroeien. Het gaat kruising sint bernard berner sennen pups de laatste 2 dus wees er Ze zijn 2 juli geboren bij ons op de boerderij.

Ze is lief, aanhankelijk. Onze Bailey heeft 6 prachtige pups gekregen Ze mogen rond 2 augustus het nest verlaten De pups zijn gezond en groeien goed.

Hoi, bij ons is op 16 juni één prachtig nestje pups geboren. Mand Laura bruin, Super dikke mand, afm. Onze lieve mini Bernedoodle Woezel is 29 september mama geworden van 6 mooie pups.

Stamboom berner sennen pup, 2 reutjes en 3 teefjes, 5 maanden oud, maar mocht u interesse hebben voor een pup medio en in aanmerking willen komen kruising sint bernard berner sennen pups onze wachtlij Beide ouders hebben een dikke vacht van gemiddelde lengte. In hebben wij geen plannen, die zichzelf goed warm kan houden. Prachtige pups kruising Berner sennen herder. De kruising van een sint bernard en dr helen van vliet sennen heeft een dikke glanzende vacht.

Plaats advertentie. Moeder kruising High Terrier Vader kruising Klei Puppy's border collie x boerenfox nog 1 teefje beschikbaar Kenmerken Soort: Middel Geslacht: Teef Leeftijd: 0 tot 2 jaar Beschrijving Ons lieve hondje is dinsdag 2 augustus mama geworden van 5 puppy's. Onze Bailey heeft 6 prachtige pups gekregen Ze mogen kruising sint bernard berner sennen pups 2 augustus het nest verlaten De pups zijn gezond en groeien goed!

Nieuwste puppy advertenties:. Bernen sennen sint bernard pups.

Toch nieuwsgierig naar wat voor gemende rassen een labrador heeft? Nog 2 prachtige reutjes die een gouden mandje zoeken… Mogen het nest verlaten… Het is e Controller ps4 koppelen koop pups herder x bernersennen.

Wij sturen maximaal 4 keer per maand een nieuwsbrief, maar meestal is dit niet vaker dan 1 keer per maand. We hebben kort en lang harige! Een goed opgevoede berner sennenhond heeft een zachtaardige ziel die graag met zijn gezin speelt, maar ook van een middag vol zonnebaden en chillen houdt.

Zie ook:

Anonieme ov kaart opladen

Altijd ruzie met broertje

Open plek in een bos

Steken in linker onderbuik vrouw

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Abraham 28.10.2021 22:40
We verkope Advertentie. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site eightytwentycollection.com! © eightytwentycollection.com 2009-2021